Trappstädning

Resultatet som du som beställare kan förvänta dig är så fläckfritt och rent det går med användning av miljöriktiga rengöringsprodukter. För att hitta rätt städfirma, det vill säga den städfirma som möter just dina behov till en rimlig kostnad, bör du kontakta oss för att få ett konkurrenskraftigt förslag.

Vi kan erbjuda rabatterade lösningar om det handlar om en återkommande tjänst eller om du även har behov av andra städtjänster än just städning av trapphuset. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att städa åt såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar och vet vad som krävs för att få fram ett skinande rent resultat varje gång.

Vi erbjuder trappstädning i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.

Vad ingår i en trappstädning?

Vi skräddarsyr trappstädningen efter hur trapphuset ser ut och utefter beställarens specifika behov, men grundutbudet ser i stort sett ut på följande sätt:

  • Sopning och skurning av entrén och trapphuset
  • Torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster
  • Entrémattan dammsugs och skakas
  • Hissen skuras och dammtorkas

Skonsam trappstädning

För att trappstädningen ska vara så skonsam som möjligt för miljön använder vi rengöringsprodukter som får jobbet gjort så effektivt som möjligt med minimal miljöpåverkan.

Bli kontaktad

“Vill bara tala om att jag är mycket nöjd med städningen ni utför”