Om oss

Bäst Städ bildades 2014 och vi är ett familjeföretag med ett antal mycket duktiga medarbetare som driver företaget på ett förtjänstfullt och professionellt sätt. Vi erbjuder dig professionell städning till Sveriges lägsta priser. Låt oss bli din städfirma i Helsingborg!

Vi är för närvarande verksamma i Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Klippan och Höganäs regionen.

Du som privatkund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. Läs om RUT-avdrag på skatteverket.se.

Nöjda kunder

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ” Valuta för pengarna”. Bäst Städ tänker alltid kundvänligt och därför tillkommer exempelvis ingen start- eller körningsavgift.

Hur fungerar det?

På vårt första kundbesök har vi alltid med oss städerskan som skall utföra jobbet i ditt hem och skräddarsyr dina önskemål tillsammans med dig. Vi börjar hemstädningen överenskommen dag med en provstädning. Inget avtal signeras förrän du känner dig nöjd och trygg.

För bästa resultat

Oavsett om det är regelbunden hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle så finns det lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Städmaterial

För att du som kund ska få den kvalitet du vill, tillhandahåller du det material du själv valt. Det innebär till exempel en välfungerande dammsugare, hink och mopp, samt särskilt rengöringsmedel på grund av exempelvis allergi eller speciella ytor. Självklart kan vi handla städmaterialet till dig om så önskas.

Unik Kvalitetspolicy

Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med kostnadsfritt! Reklamation måste göras senast samma dag efter servicetillfället.

Flyttstädning

Bäst städ utför Flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och vi lämnar alltid 100% garanti på vår tjänst.

Trygghet & Säkerhet

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på Bäst Städ genomgår en internutbildning och skriver på sekretessavtal. Vi är ett företag som spelar med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte behöva våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa. Vi har en öppen och rak kommunikation med våra kunder. Vi är övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund-garanti vilket innebär att eventuella klagomål åtgärdas – helt kostnadsfritt inom ett dygn!

  • Vi har f-skattesedel
  • Vi har ansvarsförsäkring
  • Vi är momsregistrerade
  • Vi erbjuder vår personal bra arbetsförhållande.

Bäst städ försäkringar täcker samtliga skador på egendom som vår personal orsakar.