Visningsstädning

Dags att sälja din bostad? Då hjälper vi dig med visningsstädning!
I en bostadsförsäljning är det viktigt att göra ett rättvist och bra intryck på alla potentiella köpare för att öka chanserna. Då är det ett smart val att låta oss på Bäst Städ hjälpa dig med visningsstädningen innan mäklaren har inplanerade visningar. På så vis blir alltså visningsstädningen en avgörande del av din försäljningsprocess, visa upp din bostad från dess bästa sida. 

Vi erbjuder visningsstädning i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.

Visningsstäd

Fördelar med att anlita ett städbolag för visningsstädning

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av oss på Bäst Städ när en visningsstädning ska genomföras.

Professionell expertis

Vår personal med erfarenhet av visningsstädning vet exakt vad som krävs för att förvandla ett hem till sitt bästa skick inför visningar. Våra anställda har kunskap om de områden och detaljer som köpare tenderar att lägga märke till.

Effektivitet

Vi som städbolag har även rätt utrustning, rengöringsmedel och tekniker för att utföra städningen snabbt och effektivt. Det sparar dig tid och energi som du kan lägga på andra saker istället. Att sälja sin bostad är redan en stressig process i allt vad det innebär, så låt oss avlasta dig så att du får en sak mindre att tänka på.

Ett högre försäljningspris

Ett välskött hem som ser rent och snyggt ut har större potential att locka fler köpare och därmed öka möjligheten till ett högre försäljningspris.

Bättre första intryck

Ett noggrant städat hem ger ett positivt första intryck, vilket kan vara avgörande för att få köpare att känna sig välkomna och intresserade av att se mer samt gå vidare i en försäljningsprocess.

Minskar stressen

Att överlåta visningsstädningen till oss tar bort en potentiell stressfaktor i försäljningsprocessen och ger dig mer tid att fokusera på andra aspekter av försäljningen och framförallt ditt nya hem som väntar.

Kvalitet och standard

Vi som städbolag strävar också efter att upprätthålla en hög standard och kvalitet i vårt arbete. Det betyder att du kan vara säker på att ditt hem kommer att rengöras noggrant och enligt en hög standard.

Provstädning

Visningsstädning

Sammantaget är visningsstädning genom oss som städbolag en viktig investering för att maximera ditt hems värde och öka chanserna att sälja det snabbt och till rätt pris. Med professionell expertis och en noggrann städning kan du skapa det bästa möjliga intrycket och locka intresserade köpare.

När man ska utför visningsstädningen beror på när visningen ska ske. Vi skulle rekommendera att städningen genomförs innan fotografen kommer för att ta mäklarbilderna. Sen kan man enkelt genomföra ett mindre städ precis innan visning eller mellan två visningar om behovet skulle uppstå. Men oftast krävs en relativt liten insats på de tillfällena.

Processen för visningsstädning

Vad som ingår i en visningsstädning kan skilja mellan olika aktörer på marknaden.

 • Bokning
  Kontakta oss som erbjuder visningsstädningstjänster och boka tid för städningen.
 • Genomgång
  Innan vi börjar arbeta, går vi tillsammans igenom ditt hem och du får en chans att informera om eventuella speciella önskemål eller områden som behöver extra uppmärksamhet.
 • Professionell visningsstädning
  Vi kommer att utföra en noggrann och professionell städning av ditt hem, inklusive rengöring av alla ytor och utrymmen som är synliga för köpare.
 • Kontroll och godkännande
  Efter städningen kan du gå igenom resultatet och säkerställa att du är nöjd med arbetet. Eventuella brister kan informeras till oss på Bäst Städ för att åtgärdas innan visningen av bostaden äger rum.
 • Ett hem klart för visning
  Efter visningsstädningen är ditt hem redo att imponera på potentiella köpare. Du kan vara säker på att det ser sitt allra bästa ut.

Bli kontaktad

“Måste bara framföra att vårt hus aldrig varit så rent. Liliana var verkligen superduktig!”