Visningsstädning

Dags att sälja din bostad i Helsingborg? Då hjälper vi dig med visningsstädning!

För att ge ett rättvist och bra intryck vid en bostadsförsäljning är det en bra idé och göra en visningsstädning i Helsingborg innan mäklaren har sina inplanerade visningstillfällen för potentiella köpare. Visningsstädning blir därför en avgörande del av försäljningsprocessen när du startat processen att sälja din bostad. Det handlar om att förbereda ditt hem så att det ser sitt allra bästa ut för potentiella köpare. Att anlita oss som professionellt städbolag för visningsstädning i Helsingborg kan vara nyckeln till att skapa ett imponerande första intryck och öka dina chanser att sälja din bostad till det bästa priset.

Vi erbjuder visningsstädning i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.

Visningsstäd

Fördelar med att anlita ett städbolag för flyttstädning i Helsingborg

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av oss på Bäst Städ när en visningsstädning ska genomföras.

Professionell expertis

Personal med erfarenhet av visningsstädning vet exakt vad som krävs för att förvandla ett hem till sitt bästa skick inför visningar. Våra anställda har kunskap om de områden och detaljer som köpare tenderar att lägga märke till.

Effektivitet

Vi som städbolag har även rätt utrustning, rengöringsmedel och tekniker för att utföra städningen snabbt och effektivt. Det sparar dig tid och energi som du kan lägga på andra saker istället. Att sälja sin bostad kan vara nog så stressig process.

Ett högre försäljningspris

Ett välskött hem som ser rent och snyggt ut har större potential att locka fler köpare och därmed öka möjligheten till ett högre försäljningspris.

Bättre första intryck

Ett noggrant städat hem ger ett positivt första intryck, vilket kan vara avgörande för att få köpare att känna sig välkomna och intresserade av att se mer samt gå vidare i försäljningsprocessen.

Minskar stressen

Att överlåta visningsstädningen till oss tar bort en potentiell stressfaktor i försäljningsprocessen och ger dig mer tid att fokusera på andra aspekter av försäljningen.

Kvalitet och standard

Vi som städbolag strävar också efter att upprätthålla en hög standard och kvalitet i vårt arbete. Det betyder att du kan vara säker på att ditt hem kommer att rengöras noggrant och enligt en hög standard.

Provstädning

Visningsstädning

När man ska utför visningsstädningen beror på när visningen ska ske. Vi skulle rekommendera att städningen genomförs innan fotografen kommer för att ta mäklarbilderna. Sen kan man enkelt genomföra ett mindre städ precis innan visning eller mellan två visningar om behovet skulle uppstå. Men oftast krävs en relativt liten insats på de tillfällena.

Processen för visningsstädning i Helsingborg

Vad som ingår i en visningsstädning i Helsingborg kan skilja mellan olika aktörer på marknaden.

 • Bokning
  Kontakta oss som erbjuder visningsstädningstjänster och boka tid för städningen.
 • Genomgång
  Innan vi börjar arbeta, går vi tillsammans igenom ditt hem och ni får en chans att informera om eventuella speciella önskemål eller områden som behöver extra uppmärksamhet.
 • Professionell visningsstädning
  Vi kommer att utföra en noggrann och professionell städning av ditt hem, inklusive rengöring av alla ytor och utrymmen som är synliga för köpare.
 • Kontroll och godkännande
  Efter städningen kan du gå igenom resultatet och säkerställa att du är nöjd med arbetet. Eventuella brister kan informeras till oss på Bäst Städ för att åtgärdas innan visningen av bostaden äger rum.
 • Ett hem klart för visning
  Efter visningsstädningen är ditt hem redo att imponera på potentiella köpare. Du kan vara säker på att det ser sitt allra bästa ut.

Bli kontaktad

“Måste bara framföra att vårt hus aldrig varit så rent. Liliana var verkligen superduktig!”