Storstädning Företag

En ren och välskött arbetsplats är avgörande för att skapa en produktiv och trivsam arbetsmiljö för både anställda och besökare. Att utföra en omfattande storstädning på företagets kontor är en viktig åtgärd för att upprätthålla hygien och göra en god arbetsmiljö möjlig.

För företag som vill säkerställa att deras lokaler är i bästa möjliga skick är det därför en smart strategi att anlita ett professionellt städbolag som oss på Bäst Städ. Vi erbjuder specialiserade städtjänster för just företag och har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med lokalvård och har under många år kunnat erbjuda tjänsten storstädning för företag.

Vi erbjuder storstädning för företag i följande orter:
Helsingborg, Ängelholm, Landskrona, Hittarp, Domsten, Bårslöv, Allerum, Rydebäck, Ödåkra, Hyllinge, Hasslarp, Åstorp, Nyvång, Bjuv, Ekeby, Billesholm, Mörarp, Påarp, Laröd, Nyhamnsläge, Strandbaden, Jonstorp, Höganäs, Viken, Lerberget och Klippan.

Storstädning

Fördelar med storstädning för företag

Det finns många fördelar med att anlita oss på Bäst Städ för storstädning av ditt företags kontor och lokaler.

Bibehålla en professionell image

En ren och välskött arbetsplats skapar ett positivt första intryck på kunder och besökare. Det är ett sätt att visa att ditt företag är engagerat i hög standard och håller en hög professionalism.

En ökad produktivitet

En ren arbetsmiljö ökar trivseln och produktiviteten bland anställda. Med minskad störning av smuts och oordning kan de fokusera på sina arbetsuppgifter och genom hela arbetsdagen.

En hälsosammare arbetsmiljö

Minskat damm och bakterier minskar risken för sjukdomar och allergier bland personalen. Detta kan ha en effekt på minskad sjukfrånvaron bland de anställda och spara företaget pengar i ett längre perspektiv.

Säkerhet och miljömedvetenhet

Vi som professionellt städbolag är väl medvetna om rätt säkerhets- och miljöstandarder. Vi använder miljövänliga produkter och följer lagar och regler som gäller för städning. Vi på Bäst Städ har även en miljöpolicy som går ut på att så långt som möjligt reducera verksamhetens belastning på våra värdefullaste gemensamma tillgångar, som är naturen och miljön. En policy som vi anser vara viktig och avgörande i alla våra projekt.

Städtjänster för företag

För att genomföra en effektiv storstädning för er som företag är det viktigt att välja ett pålitligt städbolag som erbjuder flexibla och skräddarsydda lösningar. Vi på Bäst Städ har lång erfarenhet av att hitta unika upplägg på storstädningar för företag, eftersom vårt mål är att ni som kunder ska vara 100% nöjda.

Flera vanliga städtjänster står till företagens förfogande och en kontorsstädning inkluderar regelbunden rengöring och underhåll av kontorslokaler, vilket innebär att skrivbord, golv, kök och sanitära utrymmen tas om hand. Vi utför även fönsterputsning efter önskat behov. Vi brukar dock rekommendera att man boka en professionell fönsterputsning ett par gånger om året, exempelvis i samband med en storstädning av kontoret.

Storstädning

Noggrann storstädning

Det ingår även golvrengöring, som innefattar anpassad rengöring av golv, inklusive dammsugning, moppning och polering för att bibehålla en fräsch och säker yta. Storstädning kräver en noggrann och omfattande rengöring av hela arbetsplatsen, inklusive svårtillgängliga områden och ytor som normalt inte rengörs dagligen.

Sanitärstädning är en nödvändig process som innebär att toaletter och badrum genomgår en noggrann och djuprengöring. Syftet är att säkerställa optimal hygien och minimera risken för smittspridning. Genom att anlita oss med särskild kompetens inom detta område kan du som företag vara trygg i vetskapen att era lokaler hålls rena, fräscha och uppfyller de högsta standarderna när det gäller hygien och säkerhet.

Sammantaget utgör storstädning för företag en investering i företagets rykte, medarbetarnas hälsa och arbetsplatsens produktivitet. Genom att ta hjälp av ett pålitligt städbolag med erfarenhet av företagsstädning kan företag skapa en trivsam och hälsosam arbetsmiljö både för sina anställda och för besökare.

Vårt mål är att ni som kund alltid ska vara 100% nöjda

Storstädning

I en städning kan följande ingå:

  • Dammtorkning av möbler och fria ytor
  • Dammsugning av mattor och golv
  • Våttorkning golv
  • Tömning papperskorgar
  • Avtorkning köksytor
  • Rengöring av wc och handfat
  • Påfyllning av förbrukningsmaterial
  • Tömma/fylla diskmaskin
  • Tvätt av handdukar

Få offert

Skicka in dina uppgifter och vi återkommer med en offert.

Bli kontaktad

“Jag vill tacka så hjärtligt för hjälpen med storstädningen i går. Jag är verkligen helt nöjd och städerskan är ju en riktig pärla, glad, pigg, trevlig, snabb och noggrann. Där har du verkligen gjort ett fynd!”